Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Na het spenen van uw kitten is het belangrijk dat hij langzaam begint aan het kauwen van voer. Het wordt daarbij aangeraden eerst te beginnen met het voeren van natvoer uit blik.

Whiskas Multi Kittens
presenteert u een voedingssamenstelling voor de groei en ontwikkeling van kittens die daarnaast ook een heerlijke geur heeft. Wij adviseren u naast dit natvoer ook droogvoer te voeden als extra aanvulling op zijn dieet. Het is daarbij wel van belang dat uw kat dagelijks toegang heeft tot schoon, vers water zodat de hydratatie goed blijft.

Dog food offers

Whiskas Kitten Multipack

door

Whiskas

Als je kleine katje niet langer afhankelijk is van de melk van haar moeder voor een uitgebalanceerd, gezond dieet, is het jouw taak om haar iedere maaltijd de juiste voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Met WHISKAS® Junior Blik zorg je dat ze ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Whiskas Kitten Multipack

  • Verwijzing3065890000261
  • MerkWhiskas
  • LeeftijdKitten
  • SmaakMelk
  • Speciale Verzorging
  • Formaat
  • FabrikantWhiskas,ES 12371,Mars Multisales Spain S.L Plaza De Carlos Trais Bertran 4 1Pl 28020, Madrid

Beschrijving Whiskas Kitten Multipack

Als je kleine katje niet langer afhankelijk is van de melk van haar moeder voor een uitgebalanceerd, gezond dieet, is het jouw taak om haar iedere maaltijd de juiste voedingsstoffen binnen te laten krijgen. Met WHISKAS® Junior Blik zorg je dat ze alles binnenkrijgt wat ze nodig heeft om een gezonde en blije kat te worden. Bovendien krijgt ze met WHISKAS® Junior Blik een mix van anti-oxidanten binnen die haar immuunsysteem helpen opbouwen. Maar vanuit het oogpunt van je katje zal de heerlijke smaak van malse stukjes vlees in sappige gelei of saus het allerbelangrijkste zijn.

Meningen van de klanten Whiskas Kitten Multipack

4 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Mon petit chaton a adoré. Seul bémol : ses selles ont commencé à sentir extrêmement fort... Sinon cela a l'air un régal!

Bij
in

Rien à redire. Mon petit chat Devon Rex a adoré. Le seul bémol: ses selles qui ont commencé à sentir beaucoup plus fort avec l'ingestion de ce produit.