Savic Queen WC Tray voor Katten

door

Savic

QUEEN SIFT BESCHRIJVING Reina Sift is de koningin van de kattentoiletten. Dit unieke en extra ruime meubel past in elk interieur, dankzij het moderne design en de frisse kleuren. Grotere rassen, of meerdere katten, nemen het onmiddellijk aan. De Qu ...

Maat

  • 64x46x48 cm Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Savic Queen WC Tray voor Katten

  • Verwijzing5411388205300
  • MerkSavic
  • KleurGrijs
  • KleurenBeige
  • Eenheden1
  • Dienblad Vorm
  • Maat64x46x48 cm
  • Product Soort

Beschrijving Savic Queen WC Tray voor Katten

QUEEN SIFT BESCHRIJVING Reina Sift is de koningin van de kattentoiletten. Dit unieke en extra ruime meubel past in elk interieur, dankzij het moderne design en de frisse kleuren. Grotere rassen, of meerdere katten, nemen het onmiddellijk aan. De Queen wordt gekenmerkt door haar gebruiksgemak, met een bovengedeelte, twee ondergedeelten, een zeef, een handvat, een doorzichtige klepdeur, extra grote sluitclips en een koolstoffilter. Bovendien is dit toilet snel en gemakkelijk te reinigen, dankzij de twee onderste delen en de zeef met openingen van 10 mm diameter. Zo worden afval en afvalklonten gescheiden gehouden van het schone afval. Het koolstoffilter zorgt ervoor dat alle onaangename geurtjes worden geneutraliseerd. De extra grote clips zorgen er ook voor dat de twee bakjes en de zeef stevig aan de rand vastzitten en niet kunnen losraken terwijl ze met het ergonomische handvat worden gedragen. We zijn de katten die staand urineren nog niet vergeten. De hoge rugwand voorkomt lekken. De Queen is echt HET toilet voor uw kat! KENMERKEN - Extra ruim toilet voor grotere en/of meerdere katten. - Hygiënisch scheidingssysteem: 2 trays en een zeef. - Modern design en frisse kleuren. - Snel en eenvoudig te reinigen: zeef houdt uitwerpselen en strooiselklonten gescheiden van schoon strooisel. - Zuinig en duurzaam gebruik van het strooisel: het gezeefde schone strooisel kan worden hergebruikt. - De praktische draaggreep maakt de zeef geschikt voor grof en grof strooisel (openingen 10 mm) - Het koolstoffilter zorgt ervoor dat alle onaangename geurtjes in de bak blijven. Enkele deur met transparante klep - Grote clips zorgen ervoor dat de trays en de zeef stevig op hun plaats worden gehouden.

Meningen van de klanten Savic Queen WC Tray voor Katten

5 Sterren | 1 beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

El tamiz funciona a la perfeccin. No ms palita. Solo hay que tamizar con cuidado para no romper mucho los glbulos de arena hmeda.