Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Royal Canin biedt een goede voeding aan specifiek voor kittens die moeten groeien. Dit product zorgt  voor de juiste voeding aangevuld met melk, dat van zo´n goede kwaliteit is dat het zelfs goed is voor mensen.

Royal Canin Kattenvoer Growth

Na de speentijd verloopt de groei van kittens in 2 fasen, van elkaar gescheiden door het doorkomen van het definitieve gebit rond de leeftijd van 4 maandenVan 1 tot 4 maanden: een snelle skeletontwikkeling en gewichtstoenameHet gewicht neemt in 8 wek ...

Gewicht

  • 400 GR Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Royal Canin Kattenvoer Growth

  • Verwijzing3182550725156
  • Gewicht400 GR, 2 KG, 4 KG
  • MerkRoyal Canin
  • LeeftijdKitten
  • SmaakKip
  • SpectrumRoyal Canin Cat Veterinary lines, Royal Canin Veterinary
  • Geproduceerd in
  • FabrikantRoyal Canin,ESP28000439,Royal Canin Ibérica, S.A. PLAZA CARLOS TRIAS BELTRÁN, 4 Madrid 28022 MADRID (ESPAÑA)

Beschrijving Royal Canin Kattenvoer Growth

Na de speentijd verloopt de groei van kittens in 2 fasen, van elkaar gescheiden door het doorkomen van het definitieve gebit rond de leeftijd van 4 maandenVan 1 tot 4 maanden: een snelle skeletontwikkeling en gewichtstoenameHet gewicht neemt in 8 weken toe tot 5 á 7 keer het geboortegewicht. Kittens hebben daarom een erg hoge energiebehoefte. Deze gevoelige groeiperiode kan ook leiden tot spijsverteringsproblemen zoals een slechte ontlasting. De weerstand die de kittens van de moeder hebben meegekregen begint in deze fase ook geleidelijk af te nemen.

Bij een te groot nest, onvoldoende moedermelk of wanneer een kitten tussen de 0 en 2 maanden bij de moeder wordt weggehaald, is een vervangende moedermelk noodzakelijk. Royal Canin Babycat Milk is een uitstekend alternatief voor de moedermelk dankzij de unieke eigenschappen:Laag lactosegehalteHoog energiegehalteDraagt bij tot de ontwikkeling en de goede werking van de vitale functies van een kitten zoals het zenuwstelsel, gezichtsvermogen en het hart.De opbouw van het immuunsysteem: de weerstandIn de periode tussen de 4e en 12e week verliezen kittens geleidelijk de via de moederpoes verworven immuniteit cq.weerstand, terwijl hun eigen weerstand nog niet optimaal functioneert. Dit is daarom een erg kritieke en risicovolle leeftijd voor kittens. Door een lagere weerstand kunnen kittens bevattelijker zijn voor het herpesvirus wat één van de veroorzakers is van de niesziekte. 80% van de katten is drager van het herpesvirusDe 2e groeifase van 4 tot 12 maanden: een trager groeiritmeHet groeiritme in deze periode is trager zodat het skelet geleidelijker sterken kan worden en de spieren tijd hebben om te ontwikkelen. Kittens hebben in deze periode nog steeds een aanzienlijke energiebehoefte, hoewel deze geleidelijk afneemt.

In deze periode wordt het definitieve gebit gevormd. De tanden dienen al vroegtijdig te worden beschermd om het mond- en gebitsaandoeningen later te voorkomen.Kittens kunnen in deze fase ook al bepaalde gevoeligheden vertonen met betrekking tot de spijsvertering, huid en vacht. Doordat kittens veel binnenshuis leven of na de 6e maand al gecastreerd zijn is er een lagere energiebehoefte. Zelfs op deze jonge leeftijd kan er dan al het gevaar zijn van overgewicht.

Alle voedingen van Royal Canin voor kittens hebben een unieke formule die kittens helpt hun natuurlijke weerstand op te bouwen. Geef uw kittens altijd gedurende de gehele periode die op de verpakking staat aangegeven de kittenvoeding. Wanneer een kitten in een te vroeg stadium voeding krijgt voor volwassen katten, kan dit een goede ontwikkeling van het skelet in de weg staan.

Meningen van de klanten Royal Canin Kattenvoer Growth

5 Sterren | 35 Beoordelingen
5 Sterren
86%
4 Sterren
14%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Rien dire

Bij
in

Comem bem está racao

Bij
in

Ce sont des croquettes qui m'ont t recommandes par la vtrinaire.