Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Purina Pro Plan Adult

een goede voeding voor

volwassen katten.

Wij vestigen bijzondere aandacht op de samenstelling van aminozuren, vetzuren en antioxidanten om het werk van de nieren en urinwegen te ondersteunen. Belangrijk: om problemen met de urinewegen te voorkomen, dient u ervoor te zorgen dat uw kat dagelijks vers, schoon water heeft. Ook in de smaak

kip en rijst

beschikbaar.

Dog food offers

Pro Plan Adult Zalm en Rijst

door

Pro Plan

Om de gezondheid van volwassen katten te behouden.PRO PLAN ADULT combineert alle essentiële voedingsstoffen, onder andere vitamine A, C en E, en Omega 3 & 6 vetzuren om te zorgen voor een natuurlijk, prebiotische eten voor katten.Verkrijgbaa ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pro Plan Adult Zalm en Rijst

  • Verwijzing3596980000866
  • Gewicht3 Kg, 400 GR, 1,5 Kg
  • MerkPro Plan
  • LeeftijdVolwassen
  • SmaakVis, Zalm
  • Speciale Verzorging
  • Geproduceerd in,
  • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Adult Zalm en Rijst

Om de gezondheid van volwassen katten te behouden.
PRO PLAN ADULT combineert alle essentiële voedingsstoffen, onder andere vitamine A, C en E, en Omega 3 & 6 vetzuren om te zorgen voor een natuurlijk, prebiotische eten voor katten.
Verkrijgbaar in de volgende smaken: kip en zalm.
OPTI bevat RENAL ®, een unieke formule voor de bevordering van gezonde nieren. RENAL OPTI ® is een wetenschappelijk ontworpen combinatie van ingrediënten die bestaat uit aminozuren, essentiële vetzuren en antioxidanten.
Gezonde gewrichten voor een goede mobiliteit, dankzij het hoge eiwitgehalte, waardoor de spieren van de kat versterken en ze een goede conditie behouden. Zijdeachtige en glanzende vacht, dankzij vitamine A, E en C en essentiële mineralen zoals zink, koper en alle B-vitaminen, die allemaal samen zorgen voor een gezonde huid, sterk haar en schoonheid. Ondersteunt een gezond immuunsysteem met hoge niveaus van anti-oxidanten en vitamines, vooral vitamine C en E.
Helpt om tanden te beschermen tegen tandplak en tandsteen vorming, dankzij een knapperige krokettenstructuur en speciale mineralen die bewezen dat de vorming van plaque aanzienlijk te verminderen.

Meningen van de klanten Pro Plan Adult Zalm en Rijst