Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Purina Pro Plan Adult 7 + Longevis staat garant voor een formule die ontwikkeld is om de levensduur en kwaliteit van uw huisdier uit te breiden en te verbeteren. Wij controleren de nutritionele samenstelling en vonden een combinatie van anti-oxidanten met voedingsstoffen rijk aan vezels en prebiotische natuurlijke cichoreiwortel. Daarnaast rijk aan vitaminen met reinigende eigenschappen en anti-inflammatoire middelen. Speciaal voor katten ouder dan 7 jaar die de eerste symptomen van ouder worden beginnen te krijgen.

Dog food offers

Pro Plan Adult 7+ Kip en Rijst

door

Pro Plan

Ondersteunt de voornaamste vitale functies bij katten vanaf 7 jaar.PRO PLAN ADULT 7+ combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E met bètacaroteen, omega 3- en omega 6-vetzuren en een natuurlijk prebioticum, in een ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pro Plan Adult 7+ Kip en Rijst

 • Verwijzing3222270552233
 • MerkPro Plan
 • Gewicht1,5 Kg
 • LeeftijdSenior
 • SmaakKip
 • Geproduceerd in,
 • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Adult 7+ Kip en Rijst

Ondersteunt de voornaamste vitale functies bij katten vanaf 7 jaar.PRO PLAN ADULT 7+ combineert alle essentiële voedingsstoffen, zoals vitamine A, C en E met bètacaroteen, omega 3- en omega 6-vetzuren en een natuurlijk prebioticum, in een unieke voeding voor katten vanaf 7 jaar.Geschikt voor gesteriliseerde en gecastreerde katten.
 • Bevat LONGEVIS®, een unieke mix van voedingsstoffen, zoals antioxidanten, omega 3- en omega 6-vetzuren en een prebioticum, die de gezonde levensduur aantoonbaar* verlengt en de levenskwaliteit verbetert bij katten vanaf 7 jaar. *Onderzoek bij 90 katten tussen 7 en 17 jaar. Conclusies gebaseerd op katten die uitsluitend gevoed werden met een voeding die verrijkt was met LONGEVIS versus katten die een controledieet kregen. Europees patent EP1637041B1.
 • Ondersteunt de belangrijkste vitale functies (immuunsysteem, nieren en spijsvertering) - dankzij het hoge vitaminegehalte en het extra bètacaroteen is dit goed verteerbare recept speciaal afgestemd op katten vanaf 7 jaar.
 • Uitgebalanceerde microflora in de darmen, ondersteunt de gezondheid van het spijsverteringskanaal - dankzij cichorei, een natuurlijk prebioticum, dat op natuurlijke wijze de groei van goede bacteriën in de darmflora van uw kat stimuleert.
 • Uitgebalanceerde mineralen ter ondersteuning van een gezond urinewegsysteem door urine met een veilige pH te bevorderen, om de vorming van nierstenen te helpen voorkomen.

Meningen van de klanten Pro Plan Adult 7+ Kip en Rijst