Ingrediënten Orijen Regional Red
Verse rundvlees AGUS (8%), vers zwijnvlees (4%), vers vlees van vlaktes bizon (4%), vers of rauw vlees van lam Romney (4%), vers vlees van Yorkshire varkensvlees (4%), vers rundvlees Lever (4%), verse zwijnlever (4%), vers rundvlees (4%), hele verse sardines (4%), verse hele eieren (4%), lam (gedehydrateerd, 4%), rundvlees (gedehydrateerd, 4 %), hele haring (gedehydrateerd, 3,5%), hele sardine (gedehydrateerd, 3,5%), lamsvlees
(gedehydrateerd, 3,5%), rundvlees (3,5%), verse koeienhuid nier (3,5%), vers rundvlees (3,5%), varkensvlees (gedehydrateerd, 3,5%), hele rode linzen, hele groene linzen, hele groene linzen
groene linzen, hele groene erwten, linze vezels, hele kikkererwten, hele gele erwten, hele bonen, verse varkensvlees lever (1,5%), verse lam lever (1,5%), Alaska COD (gedehydrateerd, 1,5%), haringolie (1% ), Lam-lef (1%), rundvlees kraakbeen (gedehydrateerd, 1%), zonnige alfalfa, rundvlees (gelyofiliseerd), koeienhond (gelyofiliseerd), gazon lever (gelyofiliseerd), lamsgesprekken (gelyofiliseerd), verse gehele pompoen, vers geheel Butternut pompoen, verse hele courgette, verse hele penalivías, verse hele rode appels rood heerlijk, verse bartlett peren, verse bartlett, verse spinazie, verse bietenbladeren, verse raapbladeren, bruisved zee, hele bosbessen, hele bosbessen, saskatoon bessen, chicory root , Kurkuma-wortel, babydistel, bardana root, lavendel, rose heupen.
Additieven (door kg): technologische additieven: extract-rijk in tocoferol van natuurlijke oorsprong. Voedingsadditieven: zinkchelaat: 100 mg; koperen chelaat: 11 mg; Cholinechloride: 1200 mg. Zopechnische additieven: Enterococcus Faecium NCIMB10415: 600x10 ^ 6 UFC.
Eiwit 40%
Vet inhoud 20%
Anorganische materie 9,5%
BRUNFE VEER 3%
Vocht 10%
Calcium 2,1%
Fosfor 1,6%
Magnesium 0,1%
Taurine 0.2%
Omega-6 2,5%
Omega-3 1,1%
Taurine 0.2%
DHA 0,25%,
EPA 0.2%,
De metaboliseerbare energie is 4,120 kcal / kg (535 kcal per kop van 250 ml / 130 g), met gedistribueerde calorieën om maximale conditionering te bevorderen: 40% eiwitten, 17% groenten en fruit en 44% vet.