Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Het ontwerp van het speelgoed Kong Wubba is perfect om uw hond aan het rennen te krijgen. De verrassing voor hem komt wanneer het bij het kauwen een geluid maakt. Erg grappig en met de goede kwaliteit van Kong.

Wij raden dit soort speelgoed aan om verschillende soorten gedrag te oefenen: de speelgoed halen, terug te geven .... Op deze manier kunt u de hond verschillende dingen bijbrengen en tegelijkertijd met plezier spelen.

KONG Wubba Cat Hugga

KONG Cat Wubba is speciaal ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluipen en te vangen. Alle Cat Wubba-speeltjes hebben een ratelgeluid en zijn begoten met het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkrui ... Hele beschrijving bekijken

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen KONG Wubba Cat Hugga

  • Verwijzing035585451008
  • MerkKONG
  • KleurenRoze
  • EigenschappenMet kattenkruid, Met geluid
  • TypeDusters
  • Spectrum

Beschrijving KONG Wubba Cat Hugga

KONG Cat Wubba is speciaal ontworpen om een beroep te doen op de natuurlijke behoefte van katten om hun prooi te besluipen en te vangen. Alle Cat Wubba-speeltjes hebben een ratelgeluid en zijn begoten met het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkruid van KONG voor extra aantrekkingskracht. De unieke staarten maken een krakend geluid dat contact beloont en aanzet tot voortdurend spelen. Cat Wubba-speeltjes stimuleren de zintuigen zicht, gehoor, geur en gevoel. Het kattenspeeltje van HuggaWubb is bedekt met een ultrazacht fleecestof met een onweerstaanbare textuur waardoor katten er graag in klauwen en het willen neergooien en ermee willen worstelen.

-Fleecebedekt lijfje
-Bevat het hoogwaardige Noord-Amerikaanse kattenkruid van KONG
-Ratelgeluiden en krinkelstaarten

Meningen van de klanten KONG Wubba Cat Hugga

4 Sterren | 2 beoordelingen
5 Sterren
50%
4 Sterren
0%
3 Sterren
50%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

No lhes despertou a vontade de brincar expectvel

Bij
in

Muy buen juguete, buena calidad