Our specialist's review

Bij Oscar V.

Oscar V.

Kong biedt een speelgoed voor katten aan dat speciaal ontworpen is om de aandacht en activiteit van uw kat te verbeteren. Wij benadrukken dat het langvormige ontwerp ervoor zorgt dat het ideaal is om het jachtinstinct van uw kat te stimuleren. Kan daarnaast worden gebruikt om lekker in te bijten en om mee te knuffelen. 

Naast dit product heeft u ook de keuze uit de ontwerpen giraffe, koe, tijger of Kickeroo Kong.

Wij raden u aan om naast dit product andere dingen te kopen om uw kat te prikkelen, zoals kattenkruid. Het is belangrijk dat u dit product daarentegen wel vaak blijft gebruiken zodat uw kat vaak goed wordt geprikkeld om lange tijd met het product te spelen. Niks kan dit product vervangen om de juiste prikkelingen te geven.

KONG Kickeroo Moppy

Let op uw kat als hij aan het worstelen is met de Kong Kickeroo. Dit unieke kattenspeelgoed haalt een instinctieve behoefte bij de kat omhoog waardoor hij zijn prooi wilt aanvallen. De Kickeroo´s grootte, vorm en materiaal zijn speciaal gekozen ... Hele beschrijving bekijken

  • Controleer beschikbaarheid Informeer me

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Koop het met...

Dit vind je misschien ook leuk

Eigenschappen KONG Kickeroo Moppy

  • Verwijzing035585055480
  • MerkKONG
  • KleurenRoze
  • EigenschappenMet kattenkruid, Met geluid
  • TypePluche
  • Spectrum

Beschrijving KONG Kickeroo Moppy

Let op uw kat als hij aan het worstelen is met de Kong Kickeroo. Dit unieke kattenspeelgoed haalt een instinctieve behoefte bij de kat omhoog waardoor hij zijn prooi wilt aanvallen. De Kickeroo´s grootte, vorm en materiaal zijn speciaal gekozen om het worstelen en achterpoot schoppen te bevorderen.De pluizige straat zorgt voor extra opwinding, en er is een grote hoeveelheid krachtig Noord-Amerikaanse kattenkruid aanwezig van binnen om het spelen nog meer te stimuleren. Wees niet verbaasd als Kickeroo uw kats favoriete speelgoed wordt.

Meningen van de klanten KONG Kickeroo Moppy

5 Sterren | 1 beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Sin duda alguna. A mis gastos les encanta