Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Advance Health heeft een gevarieerde smaak en biedt een goede nutritionele samenstelling. Speciaal ontwikkelt om aan de behoeften van gesteriliseerde katten te voldoen en overgewicht te voorkomen. Gecastreerde katten hebben de neiging om minder actief te worden en meer te eten. We moeten voorkomen dat dit gebeurd, en dit product zal dat doen door de goede samenstelling.

Dog food offers

Advance Duo Sterilized Vlees

door

Advance

Betere gezondheid voor uw huisdier.Voedsel van een hoge kwaliteit dat speciaal ontwikkeld is voor gecastreerde katten. Het helpt om overgewicht te voorkomen als gevolg van een verlaagd niveau van metaboliseerbare energie.Een hoog vezelgehalte: Verhoo ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Advance Duo Sterilized Vlees

Vlees (18%, 6% rundvlees, eend 6%, 6% kip), gedroogde varkensvlees eiwit, tarwebloem, maïsglutenmeel, gedehydreerd gevogelte-eiwit, maïs, gerst, erwten vezel, tarwegluten, dierlijke eiwitten hydrolysaten, gist, dierlijke vetten (gestabiliseerd met vitamine E), zout, inuline, gedroogd ei, visolie, kaliumchloride, plasmaproteïnen, nucleotiden, glucosamine, chondroïtinesulfaat, citrus extracten rijk aan bioflavonoïden vitamine A, 20000 IU / kg Vitamine D3 1500 IE / kg, Vitamine E (- αtocoferolo), 460 mg / kg, vitamine C, 350 mg / kg, Koper (kopersulfaat pentahydraat), 8,8 mg / kg, taurine 1200 mg / kg; L-carnitina500mg/Kg, Tetranatriumdifosfaat.

Eigenschappen Advance Duo Sterilized Vlees

  • Verwijzing8410650166292
  • Gewicht800 GR, 3 Kg
  • MerkAdvance
  • LeeftijdVolwassen
  • SmaakKip, Rundvlees, Eend
  • Speciale Verzorging,
  • Geproduceerd in
  • FabrikantAdvance,ESP 08300105AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Advance Duo Sterilized Vlees

Betere gezondheid voor uw huisdier.Voedsel van een hoge kwaliteit dat speciaal ontwikkeld is voor gecastreerde katten. Het helpt om overgewicht te voorkomen als gevolg van een verlaagd niveau van metaboliseerbare energie.Een hoog vezelgehalte: Verhoogt het gevoel van verzadiging, om overgewicht bij de kat te voorkomen. L-Carnitine: Helpt bij het behouden van een gezond gewicht door het verminderen van lichaamsvet. Chondroïtinesulfaat Glucosamine: Om problemen in de urinewegen te voorkomen. Gerst: Koolhydraten uit lage glycemische index, die helpen bij de controle van het niveau van het suiker in het bloed. Zakken van 800g en 3kg.

Meningen van de klanten Advance Duo Sterilized Vlees