Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Interessante nutritionele samenstelling op basis van lam als belangrijkste bron van eiwitten, ideaal voor honden met een gevoelige huid of spijsvertering. Purina Pro Plan helpt uw ras met de juiste spijsvertering via een voeding met de juiste samenstelling van vetten,vitaminen en vezels om zo de spijsvertering te vergemakkelijken en uw hond te beschermen van gevoeligheden. Hoge kwaliteit met als doel de ontlasting te vergemakkelijken.

Dog food offers

Pro Plan Puppy Spijsvertering Lam en Rijst

door

Pro Plan

PRO PLAN® PUPPY DIGESTION rijk aan lam en rijst Volledig diervoeder voor puppy's met een gevoelige spijsvertering. ProductinformatiePuppy Digestion is speciaal samengesteld voor puppy's van 2 tot 12 maanden oud met een gevoelige spijsvertering. S ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Pro Plan Puppy Spijsvertering Lam en Rijst

samenstelling:
Lam (21%), maïs, maïsgluten, gevogelte-eiwit, rijst (8%), dierlijk vet, graankorrels, aroma product, bietenpulp, mineralen, eipoeder (1,9%), visolie, colostrum (0,1%).

additieven:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE / kg: Vit A: 33600; Vit D3 1090; Vit E: 620 mg / kg: Vit C 140, ijzersulfaat monohydraat: 210; Calciumjodaat watervrij 3.4, kopersulfaat pentahydraat: 50; mangaan sulfaat-monohydraat: 50, zinksulfaat monohydraat: 450, natriumseleniet 0.32
Technologische toevoegingsmiddelen: mg / kg: bentoniet: 6300; extracten rijk aan natuurlijke tocoferolen: 55

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 30,0%
Ruw vet: 19,0%
Ruwe as: 7,5%
Ruwe celstof: 2,0%
DHA: 0,06%

Eigenschappen Pro Plan Puppy Spijsvertering Lam en Rijst

 • Verwijzing3596980000477
 • Gewicht3 Kg, 14 KG
 • MerkPro Plan
 • Fysieke activiteitSterk, Zacht, Gemiddeld
 • LeeftijdPuppy
 • SmaakLam
 • Hond MaatMedium
 • Speciale VerzorgingDigestief
 • Kwantiteit3 Kg, 14 Kg
 • Geproduceerd in,
 • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Puppy Spijsvertering Lam en Rijst

PRO PLAN® PUPPY DIGESTION rijk aan lam en rijst Volledig diervoeder voor puppy's met een gevoelige spijsvertering. Productinformatie
Puppy Digestion is speciaal samengesteld voor puppy's van 2 tot 12 maanden oud met een gevoelige spijsvertering. Sommige puppy's hebben een gevoeligere spijsvertering dan andere en verteren bepaalde voedingsstoffen niet zo goed, wat de kwaliteit van hun stoelgang beïnvloedt. Dit product is speciaal samengesteld om het darmkanaal van puppy's met een gevoelig spijsverteringsstelsel gezond te houden.

 • Optistart Met colostrum, de eerste moedermelk, rijk aan natuurlijke antistoffen, dat heeft aangetoond* de immuunrespons te helpen bevorderen zodat het de bescherming, die hij van zijn moeder heeft gekregen, helpt aan te vullen. Het zorgt ook voor een goede balans tussen de goede en slechte bacteriën in de darmen van de pup om veelvoorkomende ongemakken tijdens de puppyfase weerstand te helpen bieden.
 • Pro digest Met specifieke ingrediënten, zoals eieren, natuurlijke klei en een speciale combinatie van vezels, om de gezondheid van de darmen en de kwaliteit van de ontlasting bij puppies met een meer gevoelige spijsvertering te ondersteunen.
 • Hersenen & gezichtsvermogen Hersenen en gezichtsvermogen: bevat DHA, van oorsprong aanwezig in moedermelk, essentieel voor een betere ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.
Voeding tijdens het spenen en het groeiproces
Tijdens de eerste drie levensweken voorziet de moeder in alle voedingsbehoeften van de puppy. Tijdens de drie tot zes weken die daarop volgen, geeft u de puppy 3 tot 4 keer per dag een portie PRO PLAN® Puppy, aangelengd met water. Zodra de puppy niet meer zoogt, geeft u de aanbevolen hoeveelheid. Na drie maanden voegt u geleidelijk minder water toe. Een magere lichaamsconditie tijdens het groeiproces is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling. Verhoog of verlaag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid met 10-15%, naargelang de leefomstandigheden, het activiteitsniveau en de fysieke conditie van de puppy.

Meningen van de klanten Pro Plan Puppy Spijsvertering Lam en Rijst

5 Sterren | 3 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Para cachorritos que les siente mal el pollo o que simplemente prefiramos darles un pienso de cordero.

Bij
in

Realmente muy bueno. Tengo una cachorra con problemas de digestión y con este pienso ha mejorado en cuestión de días.

Bij
in

ottimo
superlativo , grande, direi che il mio cane ne va pazzo, cercandone sempre,,,non so cosa farei senza questi croccantini