Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Pro Plan Puppy Original biedt een mix aan van kip en rijst die zorgt voor een voedingsformule met een hoog eiwitgehalte en de juiste ontwikkeling van de spieren. Daarnaast zorgen de vetzuren voor een perfecte ontwikkeling van de huid en zorgt de hoge hoeveelheid antilichamen ervoor dat zijn immuniteit wordt versterkt. Vergeet niet dat het belangrijk is te controleren of uw hond goed op de brokken kauwt. 

Dog food offers

Pro Plan Puppy Orginal Kip en Rijst

door

Pro Plan

PRO PLAN® PUPPY ORIGINAL rijk aan kip en rijst PRO PLAN® Puppy Original met OPTISTART®* is speciaal samengesteld om te beantwoorden aan de specifieke voedingsbehoeften van puppy's van 2 tot 12 maanden oud. Volledig diervoeder voor puppy's ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Pro Plan Puppy Orginal Kip en Rijst

samenstelling:
Kip (20%), tarwe, maïsgluten, gevogelte eiwit, rijst (8%), dierlijk vet, maïs, aroma product, bietenpulp, mineralen, eipoeder, visolie, colostrum (0,1%).

additieven:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE / kg: Vit A: 28000; Vit D3: 910, Vit E: 200 mg / kg: Vit C 120, ijzersulfaat monohydraat: 180; Calciumjodaat watervrij 2.9, kopersulfaat pentahydraat: 45; mangaan sulfaat-monohydraat: 45, zinksulfaat monohydraat: 380, natriumseleniet 0.26
Technologische toevoegingsmiddelen: mg / kg: Extract rijk aan natuurlijke tocoferolen: 55

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 30,0%
Ruw vet: 19,0%
Ruwe as: 7,0%
Ruwe celstof: 2,0%
Omega 3 vetzuren 0.4%
Omega-6 vetzuren 2.9%
DHA: 0,06%

Eigenschappen Pro Plan Puppy Orginal Kip en Rijst

 • Verwijzing3596980000415
 • Gewicht800 GR, 3 Kg, 14 KG
 • MerkPro Plan
 • Fysieke activiteitSterk, Zacht, Gemiddeld
 • LeeftijdPuppy
 • SmaakKip
 • Hond MaatKlein, Medium, Maxi
 • Kwantiteit0,8 Kg, 3 Kg, 14 Kg
 • Geproduceerd in,
 • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Puppy Orginal Kip en Rijst

PRO PLAN® PUPPY ORIGINAL rijk aan kip en rijst PRO PLAN® Puppy Original met OPTISTART®* is speciaal samengesteld om te beantwoorden aan de specifieke voedingsbehoeften van puppy's van 2 tot 12 maanden oud. Volledig diervoeder voor puppy's.
Productinformatie
OPTI START is aanwezig in alle PRO PLAN® Puppy-formules en bevat colostrum, een speciaal ingrediënt dat rijk is aan natuurlijke antistoffen. Het heeft een bewezen invloed op het immuunsysteem en helpt de natuurlijke weerstand van uw puppy te versterken en op te bouwen.
Bovendien ondersteunt OPTI START® ook het spijsverteringsstelsel, door een beter evenwicht te creëren tussen de 'goede' en 'slechte' bacteriën in het darmkanaal.
Dit evenwicht is belangrijk: het helpt uw puppy alle noodzakelijke voedingsstoffen op te nemen om aan te komen en te groeien, en het verlaagt het risico op infecties en diarree.
 • Optistart
  Met colostrum, de eerste moedermelk, rijk aan natuurlijke antistoffen, dat heeft aangetoond* de immuunrespons te helpen bevorderen zodat het de bescherming, die hij van zijn moeder heeft gekregen, helpt aan te vullen. Het zorgt ook voor een goede balans tussen de goede en slechte bacteriën in de darmen van de pup om veelvoorkomende ongemakken tijdens de puppyfase weerstand te helpen bieden.
 • Hersenen & gezichtsvermogen
  Bevat DHA, van oorsprong aanwezig in moedermelk, essentieel voor een betere ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen.
 • Huid & vacht
  Belangrijke ingrediënten, zoals omega-3- & 6-vetzuren, om de ontwikkeling van een gezonde huid en een glanzende vacht te ondersteunen om uw puppy te helpen beschermen tegen invloeden van buitenaf.
Voeding tijdens het spenen en het groeiprocesTijdens de eerste drie levensweken voorziet de moeder in alle voedingsbehoeften van de puppy. Tijdens de drie tot zes weken die daarop volgen, geeft u de puppy 3 tot 4 keer per dag een portie PRO PLAN® Puppy, aangelengd met water. Zodra de puppy niet meer zoogt, geeft u de aanbevolen hoeveelheid. Na drie maanden voegt u geleidelijk minder water toe. Een magere lichaamsconditie tijdens het groeiproces is belangrijk voor een gezonde ontwikkeling.

Verhoog of verlaag de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid met 10-15%, naargelang de leefomstandigheden, het activiteitsniveau en de fysieke conditie van de puppy.

Meningen van de klanten Pro Plan Puppy Orginal Kip en Rijst

5 Sterren | 27 Beoordelingen
5 Sterren
67%
4 Sterren
33%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Excelente relação preço/qualidade. Passadas 24h o meu pedido estava em casa. O "Paco" adorou.

Vou certamente recomendar. Obrigado

Bij
in

Foi-me recomendada pela criadora e o cachorrinho adorou. Adaptou-se muito bem à nova ração.
A relação qualidade preço é boa, espero que a promoção se mantenha por muito tempo.
O serviço de entrega é muito rápido.

Bij
in

Depuis 2001, je prends des proplan et ayant eu une portée de chiots cockers j'ai du racheter pour la deuxième fois deux sacs de 14kg...
Je conseille ce site, envoie gratuit et rapide, emballage propre et intact!