Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Bij Pro Plan Puppy voor kleine rassen vindt u een formule speciaal voor puppies met een hoog eiwitgehalte, om zo te zorgen voor een goede spierontwikkeling. De vetzuren zorgen daarnaast dat de huid natuurlijke antilichamen aanmaakt waardoor de resistentie zal worden versterkt. Wij benadrukken dat de brokken speciaal zijn voor kleine honden met een kleine kaak. Vergeet niet dat het belangrijk is te controleren of uw hond goed op de brokken kauwt, zodat hij van de optimale voordelen kan genieten.

Dog food offers

Pro Plan Puppy Kleine Rassen Kip en Rijst

door

Pro Plan

Speciaal samengesteld voor kleine pups met een volwassen gewicht van 10 kg of minder. PRO PLAN Puppy Small Breed is gemaakt van kwaliteit kip als eerste ingrediënt en zeer goed verteerbare rijst. Het is speciaal ontwikkeld om complete en uitgeba ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Pro Plan Puppy Kleine Rassen Kip en Rijst

samenstelling:
Kip (21%), gevogelte-eiwit, maïsgluten, maïs, tarwe, dierlijk vet, rijst (7%), bietenpulp, mineralen, heel ei gedroogd, smaak product, visolie, colostrum (0,1%).

additieven:
Nutritionele toevoegingsmiddelen: IE / kg: Vit A: 28300; Vit D3: 920, Vit E: 360 mg / kg: Vit C 130, ijzersulfaat monohydraat: 150; watervrij calciumjodaat: 2.5, kopersulfaat pentahydraat: 38; mangaan sulfaat-monohydraat: 40, zinksulfaat monohydraat: 330, natriumseleniet 0,23
Technologische toevoegingsmiddelen: mg / kg: Extract rijk aan natuurlijke tocoferolen: 65

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 32,0%
Ruw vet: 21,0%
Ruwe as: 7,5%
Ruwe celstof: 1,5%
DHA: 0,05%

Eigenschappen Pro Plan Puppy Kleine Rassen Kip en Rijst

  • Verwijzing7613033283086
  • Gewicht800 GR, 3 Kg
  • MerkPro Plan
  • Fysieke activiteitSterk, Zacht, Gemiddeld
  • LeeftijdPuppy
  • SmaakKip
  • Hond MaatKlein
  • Kwantiteit0,8 Kg, 3 Kg
  • Geproduceerd in,
  • FabrikantPro Plan,ESP 08300105,AFFINITY PETCARE S.A. Plaça Europa, 54-56, 08902 Hospitalet de Llobregat (Spain)

Beschrijving Pro Plan Puppy Kleine Rassen Kip en Rijst

Speciaal samengesteld voor kleine pups met een volwassen gewicht van 10 kg of minder.

PRO PLAN Puppy Small Breed is gemaakt van kwaliteit kip als eerste ingrediënt en zeer goed verteerbare rijst. Het is speciaal ontwikkeld om complete en uitgebalanceerde voeding te voorzien van hoge gehaltes aan eiwit, vet en vitamine B om te voldoen aan de specifieke energie-behoeften van kleine rassen. De zeer smakelijke coating en aangepaste voeding zullen zelfs de meest moeilijke puppies van kleine rassen lekker vinden.

Ontwikkeld met OptiStart, PRO PLAN Puppy Small Breed biedt alles wat uw pup nodig heeft voor een sterk immuunsysteem, een gezonde huid en vacht en hoge energie-niveaus. De optimale start van een levenslange natuurlijke bescherming.

Dagelijkse voeraanbeveling (g / dag)
Voor puppies jonger dan 3 maanden oud, verdeel de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid PRO PLAN Puppy in 3-4 maaltijden bevochtigd, verspreid over de dag. Na 3 maanden geleidelijk minder vocht. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheden moeten aangepast worden aan de weersomstandigheden (er wordt meer geconsumeerd met koud weer, vooral door een hond die veel buiten is), de mate van activiteit van de hond en de lichaamsconditie van de hond. Schoon, vers water moet beschikbaar zijn ten allen tijde.

OPTI TASTE: - Zeer smakelijke coating om de meest moeilijke puppies van kleine rassen tevreden te houden - Goede kwaliteit kip en rijst als belangrijkste ingrediënten - Bevat DHA, een omega-3 vetzuur dat van nature in moedermelk zit, het helpt het gezichtsvermogen en de ontwikkeling van de hersenen te verbeteren. - Natuurlijke antistoffen van melk die de immuunrespons aantoonbaar verhogen met 50% - Natuurlijke afweerstoffen bevorderen de balans tussen de goede en slechte bacteriën in het spijsverteringskanaal, helpt bij het beschermen van gevoelige spijsvertering - Optimale hoeveelheden calcium, fosfor voor sterke botten en tanden - Goede kwaliteit eiwit, omega 3 en 6-vetzuren, vitamines en mineralen voor een sterke, gezonde huid en vacht om te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Meningen van de klanten Pro Plan Puppy Kleine Rassen Kip en Rijst

5 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
50%
4 Sterren
50%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

El puppy con la croqueta chiquitina para los más peques de la casa de raza pequeña. De pollo y arroz.

Bij
in

Es un producto muy bueno de seguidas que se lo echo, va y se lo come y no deja nada, normalmente a mi mascota no le gusta el pienso pero con esta marca no tengo ese problema.