Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit is een goede manier om te voorkomen dat uw kat of (kleine) hond wil ontsnappen, zonder dat u lage hekken op wilt stellen.

Wanneer uw huisdier het voorafgaande gebied verlaat zal hij worden gecorrigeerd. Hoe verder hij zal gaan, des te intensiever deze correctie. Ethologen prefereren hekken te gebruiken omdat deze voor minder stress zorgen en duidelijk aangeven wat de correctie aangeeft.

Dog food offers

Petsafe Extra halsband voor kleinere honden

door

Petsafe

Maat

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Petsafe Extra halsband voor kleinere honden

  • Verwijzing729849110427
  • MerkPetsafe
  • Eenheden4
  • GedragsverbeteraarContainment
  • Ruimte AscheidingOnzichtbare hekken
  • TypeElektrische impulsen
  • Maat15-66 cm

Beschrijving Petsafe Extra halsband voor kleinere honden

De PetSafe ® Deluxe Anti-blafband heeft twee primaire functies die zijn ontworpen om de trainingsfase te verkorten en het bevorderen van goede behaviour.First, de Deluxe anti-blaf halsband heeft een unieke gepatenteerde sensor die de meest betrouwbare blafdetectie biedt. De Deluxe Anti-blafband gebruikt zowel trillingen en geluid sensoren (dual-detectie) aan elke schors te onderscheiden van andere externe geluiden. Een statische correctie wordt toegediend via de contactpunten alleen als zowel de trillingen van de stembanden en het geluid uit de schors overeenkomen met dezelfde criteria.Second, de Deluxe Anti-blafband heeft een gepatenteerde ontwerp Temperament Learning System dat effectief heel veel is hondenrassen en hun individuele geblaf gedrag. De Temperament Learning System bevat software die houdt het aantal correcties nodig zijn om aanzienlijk te verminderen (en in de meeste gevallen te elimineren) het aantal overlast barks.The systeem heeft 10 niveaus van statische correctie. Het begint met lage correcties, maar als heftig blaffen blijft de correctie intensiteit toenemen met elke volgende bast totdat het blaffen stopt. Zodra de hond heeft geleerd om het blaffen te verminderen, worden de eerste waarschuwing correcties verminderd. Als een ingebouwde veiligheidsvoorziening, als uw hond blaft 15 keer of meer binnen een tweede periode van 1 minuut 20, de Deluxe Anti-blafband wordt automatisch uitgeschakeld gedurende 3 minuten. Gepatenteerde Perfect BarkTM technologie zorgt ervoor blaffen van uw hond is het enige geluid dat de correctie zal veroorzaken Tien niveaus van zelfinstellende correctie Waterdicht Goed / batterij-indicator Aan / uit-stand voor een langere levensduur van de batterij Verstelbare nylon halsband voor de hals maten tot 71 cm Ontworpen voor honden 18 kg + PetSafe ® RFA-188 Inclusief batterij Verpakking in EN / FR / NL / ES / IT / DE Instructies in NL / FR / NL / ES / IT / DE / DA 3 jaar garantie

Meningen van de klanten Petsafe Extra halsband voor kleinere honden