Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Blaffen is een van de oorzaken van veel problemen die eigenaren van huisdieren met buren hebben. Uw hond kan blaffen, maar is daarop moeilijk te corrigeren.
Als u uw hond niet kunt corrigeren omdat u bijvoorbeeld niet thuis bent dan adviseer ik u dit product te gebruiken. Als u dit product gebruikt moet u wel waten dat het alleen werkt als uw hond weet dat hij iets fout doet. Er is een maximum opgesteld aan de puls die uw hond krijgt, zodat deze niet over de pijndrempel gaat. Het is daarentegen niet nodig om het zo hoog in te stellen, zolang uw hond weet wat het probleem is zou hij zich moeten gedragen. Om bewuster te zijn van de hoogte van de pulsen kunt u het beste het apparaat op uw been wrijven.

Voor zeer gevoelige honden of kleine rassen raden we een riem met spray aan.
Het belangrijkste is dat de hond begrijpt waarom hij gestraft wordt.

Dog food offers

Petsafe Deluxe Anti-Blaf Kraag

door

Petsafe

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Petsafe Deluxe Anti-Blaf Kraag

  • Verwijzing729849103429
  • MerkPetsafe
  • GedragsverbeteraarAnti-blaffen
  • TypeGeluid, Vibratie

Documenten

  • Manual de uso
  • Garantía del producto

Beschrijving Petsafe Deluxe Anti-Blaf Kraag

De receiver beschikt over 5 niveaus van correctie van de gevoeligheid van uw huisdier te passen. Het wordt geleverd met een nylon halsband, batterijen, korte probes voor kort haar honden en lange probes voor de lange haren honden. Het is compatibel met PetSafe ® In-Ground Hekken en kan worden gebruikt om een ​​nieuwe hond toe te voegen aan uw afrastering of om uw huidige kraag vervangen. Voor gebruik met PetSafe ® In-Ground Fence Systems Progressieve correctie en anti-hangen programmeren 4 instelbare niveaus van correctie plus beep only modus met trillingen Waterdichte halsband 3 jaar garantie

Meningen van de klanten Petsafe Deluxe Anti-Blaf Kraag