Lily's Kitchen Woofbrush Dental Kauw Mini Multipack

Woofbrush is een kauwstaafje met een twist. Dankzij zijn rubberachtige en schuimende textuur bereikt de Woofbrush de tandvleeslijn en helpt tandplak te bestrijden. De heerlijke smaak maakt het reinigen van tanden een plezier. Wij vinden dat alle huis ...

Formaat

  • 10x13 gr 5,97 45,92€/KG

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

  • x1 5,97 5,97€/aantal
  • x2 -0,12€ 11,82 5,85€ last unit
  • x3 -0,18€ 17,73 5,79€ last unit
  • x5 -0,30€ 29,55 5,67€ last unit

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten Lily's Kitchen Woofbrush Dental Kauw Mini Multipack

Aardappelmeel, tapiocazetmeel, glycerine, cellulose, edelgistvlokken, algen (2,2%), venkel (0,3%), kokosolie (0,3%), groene thee-extract (0,2%), peterselie (0,1%) Analytische componenten: Ruw eiwit: 5,5%, ruwe oliën en vetten: 0,5%, ruwe celstof: 3,5%, ruwe as: 2%, vocht: 4%, 298 kcal/100 g”

Eigenschappen Lily's Kitchen Woofbrush Dental Kauw Mini Multipack

  • Verwijzing5056273603511
  • Gewicht130 GR
  • MerkLily's Kitchen
  • Formaat10x13 gr

Beschrijving Lily's Kitchen Woofbrush Dental Kauw Mini Multipack

Woofbrush is een kauwstaafje met een twist. Dankzij zijn rubberachtige en schuimende textuur bereikt de Woofbrush de tandvleeslijn en helpt tandplak te bestrijden. De heerlijke smaak maakt het reinigen van tanden een plezier. Wij vinden dat alle huisdieren een goede maaltijd verdienen en kauwsticks zijn daarop geen uitzondering. Aangezien honden hun "tandenborstel en tandpasta" (hun kauwbot) eten, is het belangrijk dat het stokje even zacht is voor hun maag als voor hun tanden. Woofbrush is zorgvuldig ontworpen met de hulp van onze tandheelkundige expert om ervoor te zorgen dat het perfect werkt en bevat hoogwaardige natuurlijke producten zoals peterselie, kokosolie en venkel voor een goede reiniging zonder overbodige ingrediënten. Plus, honden houden van de smaak. Van uitgebreide voederproeven tot de reacties van de honden op kantoor telkens als iemand een pakje opent, weten we dat het kauwen op Woofbrush een plezier is, geen karwei. Wij raden aan om dagelijks te poetsen, maar als dat niet mogelijk is, is één Woofbrush per dag een goed alternatief en zal het helpen de gezondheid van het gebit van uw hond te verbeteren. Deze verpakking van 10 kauwstaafjes is perfect om kleine honden elke dag van de week een kauwstaafje te geven.

Meningen van de klanten Lily's Kitchen Woofbrush Dental Kauw Mini Multipack

Standaard prijs

5,97

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag