Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Eten is een belangrijk punt dat aanzienlijke invloed heeft op de kwaliteit en de levensduur van alle levende wezens waaronder honden. Om te zorgen voor het beste dieet voor uw hond moet u rekening houden met de kwaliteit van het voedsel dat we geven, maar ook aan het type ras, levensstijl en grootte. Voor een rustige en sedentaire hond is het bijvoorbeeld beter een voeding te hebben met een laag percentage eiwit. Wij raden u daarnaast aan de grootte van de brokken te kiezen op basis van de grootte van de kaak.

Dog food offers

Eukanuba Adult Light - Kleine en grote rassen

door

Eukanuba

Nutrition 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen met overgewicht of een lager niveau van activiteit.Details productEukanuba Light voor kleine en middelgrote rassen heeft een verlaagd vetgehalt ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Eukanuba Adult Light - Kleine en grote rassen

  • Verwijzing8710974910640
  • Gewicht12 KG
  • MerkEukanuba
  • SpectrumEukanuba Adult
  • Fysieke activiteitZacht
  • LeeftijdVolwassen
  • SmaakKip, Vis
  • Hond MaatKlein, Medium
  • Speciale VerzorgingGesteriliseerd, Light
  • Kwantiteit12 Kg

Beschrijving Eukanuba Adult Light - Kleine en grote rassen

Nutrition 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen honden van kleine en middelgrote rassen met overgewicht of een lager niveau van activiteit.

Details product

Eukanuba Light voor kleine en middelgrote rassen heeft een verlaagd vetgehalte en verschaft de optimale dagelijkse hoeveelheid eiwitten, koolhydraten, vitaminen en mineralen voor de gezondheid en het welzijn van uw hond. Sommige vetten zijn vervangen door koolhydraten, met lagere calorische waardes, zonder verlies van voedingswaarde. Bevat ingrediënten van hoge kwaliteit en een hoog niveau van dierlijke eiwitten.

Analytische bestanddelen, vitaminen spoorelementen. Analytische componenten:

Eiwit 19%, Vet 9%, Omega 6%, Vetzuren 1.8%, Omega 3 Vetzuren 0.2%, Vochtigheid 8.0%, Ruwe as 6.7%, Ruwe vezels 3.0%, Calcium 1.1%, Fosfor 0.85%.

Additieven: Vitaminen:Vitamine A: 12.000IU/kg, Vitamine D3: 750IU/kg, Vitamine E (α-tocopherol): 200mg/kg, L-carnitine: 50mg/kg, β-caroteen: 1mg/kg.

Sporenelementen: ijzer als ijzersulfaat heptahydraat: 245mg/kg, zink als zinkoxide: 204mg/kg, mangaan als mangaanoxide: 27mg/kg, mangaan als mangaan sulfaat, monohydraat: 20mg/kg, Copper in de vorm van cuprisulfaat pentahydraat: 15mg/kg, jodium en kaliumjodide: 3mg/kg, kobalt kobaltcarbonaat, basisch monohid:. 0,5 mg / kg.

Meningen van de klanten Eukanuba Adult Light - Kleine en grote rassen

5 Sterren | 2 Beoordelingen
5 Sterren
100%
4 Sterren
0%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Todo Perfecto. Al principio tuve un poco de miedo al cambiarle la alimentación a mi perro, pero le encanta. Y a muy buen precio.

Bij
in

Muy buen precio, envío rapidísimo y sin ningún problema. El producto le gusta a Nilo pero aunque sea "light" la verdad es que el tío sigue igual de gordo, jeje, será por todo lo que le damos de más...