Online shop voor huisdieren

Eukanuba voor honden

Eukanuba voor honden

Dankzij ons grote inzicht in gezonde voeding, kan Eukanuba met trots zorgen voor een positief verschil in het leven van honden door ze te helpen iedere dag opnieuw het onderste uit de kan te halen.

Daarom heeft Eukanuba de website “Beste voor je hond” speciaal ontwikkeld voor honden en hun baasjes. Met deze site willen we op een leuke, informatieve en interactieve manier u en uw hond kennis laten maken met de hoogwaardige kwaliteit waar Eukanuba voor staat zodat u het beste uit uw hond naar boven kan halen. Zo is er o.a. onze specialefitness check, opgesteld door onze dierenarts, zodat u precies kunt zien hoe de gezondheid van uw hond er momenteel voor staat.

Omdat de gezondheid van uw hond nauw samenhangt met een goede conditie en veel beweging, net als bij u uiteraard, hebben we ook een aantal leuke activiteiten op de site geplaatst. Zo kunt u samen met uw hond op een leuke en actieve manier bezig zijn.

Verder is er op onze nieuwe site ruimte voor informatieve “blogs” van hondenexperts, leuke tips en weetjes, maar ook amusement. Een goed voorbeeld hiervan is de Eukanuba Fotowedstrijd die momenteel in volle gang is.

Omdat we u natuurlijk steeds weer iets nieuws willen bieden, zal de site regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe items, ook op de mobiele versie. We raden u dan ook aan om regelmatig een bezoekje te brengen zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws en leuke activiteiten.

Eukanuba

Sorteer op...
28 producten op 2 pagina's
 • Gepubliceerd door Jennifer (parfumerie fasen) F. op 15/11/2021
   

  Super voor onze mops ze doet het er heel goed mee

 • Gepubliceerd door Heather S. op 23/04/2014
   

  The eukanuba healthy extras, puppy and junior are the ideal dog biscuit not only for the very young dog----my dog is nearly 4 years old I still give these light crunchy healthy treats and she loves them. Unfortunately they are very difficult to find in Holland so I was very pleased to find them at the Miscota web shop. They are very reasonably priced too---700g in the pack whereas the new eukanuba biscuits are much more expensive---200g in pack

 • Gepubliceerd door Joris v. op 07/10/2013

  Vorige week besteld om te proberen vanwege de actie, in geheel een goed product. Mijn golden retriever vindt het in ieder geval erg lekker!

Bekijk alle gegevens van Eukanuba
rtp