Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Wij raden natvoer aan als aanvulling op droogvoer voor katten, met enkele uitzonderingen zoals zwangere, spenende, oudere katten en katten die problemen hebben met kauwen. Het is belangrijk dat het voedsel zo goed mogelijk wordt gekauwt zodat uw kat optimaal van het mondhygiënische effect kan genieten.

Wij herinneren u aan de positieve bijdragen van natvoer, al is het wel belangrijk problemen aan de urinewegen te voorkomen door elke dag toegang te geven tot vers en schoon water.

Dog food offers

Hill's Kitten natvoer Kip

door

Hill's

Hill's™ Science Plan™ Kitten Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA van visolie.Belangrijke voordelenKlinisch bewezen anti-oxidanten v ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Hill's Kitten natvoer Kip

  • Verwijzing052742985008
  • MerkHill's
  • SpectrumHill's Science Plan
  • Gewicht85 gr
  • LeeftijdKitten
  • SmaakKip
  • FormaatBlik
  • Geproduceerd in
  • FabrikantHill's,ES 756,HILL'S PET NUTRITION S.L. Quintanavides,19, Edif 4 Planta 3 28050, MADRID

Beschrijving Hill's Kitten natvoer Kip

Hill's™ Science Plan™ Kitten Chicken is speciaal samengesteld om het immuunsysteem en de gezonde spijsvertering te ondersteunen, met klinisch bewezen anti-oxidanten en DHA van visolie.Belangrijke voordelenKlinisch bewezen anti-oxidanten voor een gezond immuunsysteem.Behoudt gezonde, vitale organen met een uitgebalanceerd natrium- en fosforgehalte.Ingrediënten van hoge kwaliteit voor een gezonde spijsvertering en een heerlijke smaak. 100% gegarandeerd.In het voer In de droge stofkcal/100g 123 434kJ/100g 516 1816kcal/blik 85 г - 105 156 г - 192Protein digestibility 85 %Urine pH 6.2 - 6.4Kittens en zogende poezen mogen normaalgesproken onbeperkte hoeveelheden voeding krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn. Deze hoeveelheden zijn slechts een richtlijn, omdat de behoeften van huisdieren variëren.1 Pas de hoeveelheid voeding aan om het optimale lichaamsgewicht te behouden.KITTENSScience PlanTM Kitten zou gegeven moeten worden vanaf het spenen tot de volwassen leeftijd van 1 jaar. Kittens kunnen gewoonlijk een onbeperkte hoeveelheid Science Plan Kitten krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn voor 2-4 maaltijden per dag. De hoeveelheid dient zonodig te worden aangepast om het optimale lichaamsgewicht te bereiken en te behouden.PREGNANCYPregnant queens can usually be fed an unrestricted amount of Science PlanTM Kitten, although the feeding guide can be used as a starting point and the amount adjusted to maintain optimal bodily condition.LACTATIONLactating queens should be fed unrestricted amounts of Science PlanTM Kitten (i.e. fed ad libitum) until weaning is completed.DRACHTDrachtige poezen kunnen gewoonlijk een onbeperkte hoeveelheid Science PlanTM Kitten krijgen, maar de aangegeven dagelijkse hoeveelheden kunnen dienen als richtlijn. De hoeveelheid dient zonodig te worden aangepast om een optimale lichaamsconditie te behouden.LACTATIEZogende poezen zouden onbeperkte hoeveelheden Science PlanTM Kitten (i.e. ad libitum) moeten krijgen tot het spenen is voltooid.Een maaltijdzakje van 100 g komt overeen met 20 g droogvoeding, een blik van 85 g komt overeen met 25 g droogvoeding en een blik van 156 g komt overeen met 45 g.9

Meningen van de klanten Hill's Kitten natvoer Kip

4 Sterren | 3 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
67%
3 Sterren
33%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Mi gato es un tragón y lo engulle todo así que creo que le gustó, ya probaremos otros sabores aver si le gustan también..

Bij
in

Très bon produit de très bonne qualité et ça se voit sur la santé de mes chats!! En plus ils adore!! Je le recommande!!

Bij
in

Muy bien, muy buenas latitas , ya en el olor se nota ...... les ha gustado mucho, con sabor pollo siempre aciertas.