Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Purina Gourmet Vergeet de traditionele blikjes voor uw kat. 


Gourmet Gold Variety biedt een varieteit aan snacks, mousses, terrines en stoofschotels om aan de behoeften van onze katten eetlust veeleisende voldoen. Zeer aantrekkelijk aanblik, geur en smaak.

Het natvoer voor katten is belangrijk voor de hydratatie. Vergeet niet om aandoeningen van de urinewegen te voorkomen. Hiervoor moeten de katten dagelijks gemakkelijk toegang hebben tot vers, schoon water. Afgezien van enkele uitzonderingen, raden wij natvoer alleen als aanvulling op droog voer.

Dog food offers

Pak 24 Gourmet Zalm mousse

door

Gourmet

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pak 24 Gourmet Zalm mousse

  • Verwijzing7613032947118
  • Gewicht85 gr
  • SpectrumGourmet Gold
  • MerkGourmet
  • LeeftijdVolwassen, Senior
  • SmaakVis, Zalm
  • FormaatBlik
  • FabrikantGourmet,ES 13078,Nestle España, S.A Calle Clara Campoamor 2 - 8950, Esplugues De Llobregat

Beschrijving Pak 24 Gourmet Zalm mousse

Aangezien katten oud sierlijk, hun voedingsbehoeften veranderen heel sterk, dat is waarom GOURMET ® Gold een menu van hartige recepten heeft gemaakt alleen voor senior katten (7 +) met een smaak aangenaam genoeg om zelfs bederven de meest geavanceerde van volwassen smaakpapillen. Pate recepten bieden de belangrijke voedingsstoffen en precies de juiste mate van eiwitten en vitamine E je nodig hebt om goed voor je botten, gewrichten, tanden en nieren. Delicaat en glad, Pate is een smaaksensatie. Hoe kun je weerstaan? Voor meer informatie over hoe en waarom de behoeften van katten veranderen als ze ouder worden weten te komen, lees dan dit informatieve artikel op de All GOURMET Gold recepten zijn verkrijgbaar in een 85g kan om de heerlijke smaak van elk recept te behouden.

Meningen van de klanten Pak 24 Gourmet Zalm mousse