Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Pedigree biedt uitstekende koekjes in snack-vorm aan om uw hond te belonen voor goed gedrag of gewoon om hun liefde en kameraadschap te bedanken.

Voor opvoeders van honden raden wij aan deze snack te gebruiken als beloning. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens gehoorzaamheidstrainingen waarbij u goed gedrag kan belonen. Vergeet niet dat het belangrijk is bij hetzelfde goed gedrag dezelfde beloning te geven.

Dog food offers

Pak 10 Pedigree Jumbone bites

door

Pedigree

PEDIGREE® Jumbone Rund Mini is een lekkere snack, die lang zijn smaak behoudt. Perfect voor jouw kleine hond! Deze slimme combinatie van een heerlijke vleesvulling en een harde buitenkant, waar hij echt zijn tanden in kan zetten, is een welverdie ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pak 10 Pedigree Jumbone bites

  • Verwijzing5998749106808
  • MerkPedigree
  • SpectrumPedigree Jumbone
  • LeeftijdNon Specifieke
  • Snackvorm
  • Hond MaatNon Specifieke

Beschrijving Pak 10 Pedigree Jumbone bites

PEDIGREE® Jumbone Rund Mini is een lekkere snack, die lang zijn smaak behoudt. Perfect voor jouw kleine hond! Deze slimme combinatie van een heerlijke vleesvulling en een harde buitenkant, waar hij echt zijn tanden in kan zetten, is een welverdiende traktatie.Specifieke eigenschappenBevat minder dan 2% vet Omega 3 helpt hem in goede conditie te blijven Calcium helpt de tanden en botten van honden sterk te houden Vitaminen en mineralen helpen het natuurlijke afweersysteem van honden te versterkenZie de verpakking voor specifieke ingrediënten.
Voedingsadvies
Kleine honden (type Teckel) tot 4 stuks per week Middelgrote honden (type Cocker Spaniel) tot 1 stuk per dag Grote honden (type Labrador) tot 2 stuks per dag Niet geschikt voor honden minder dan 4 kg of puppy`s jonger dan 9 maanden. Elke Jumbone Mini bevat 25% van de dagelijkse energiebehoefte voor een hond van 8 kg. Gelieve de hoofdmaaltijd van jouw hond overeenkomstig te verminderen. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is. Koel en droog bewaren. Na openen 14 dagen houdbaar.
Variaties
Een verpakking PEDIGREE® Jumbone Rund Mini bevat 4 kauwsnacks (in totaal 180g).

Meningen van de klanten Pak 10 Pedigree Jumbone bites

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Otimo para os dentes e ela adora roe-los. Encara-os como um brinquedo