Pawise Sea World Kwallen Speelgoed

door

Pawise

Een hond heeft veel zorg en aandacht nodig om in zijn basisbehoeften te voorzien, het is belangrijk om duidelijk te zijn welke dat zijn, de belangrijkste zijn water en voedsel, je moet ervoor zorgen dat ze geen dorst lijden en dat hun voedsel geschik ...

Maat

  • 15 cm 8,06 53,73€/M

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Pawise Sea World Kwallen Speelgoed

  • Verwijzing8886467545856
  • Gewicht150 GR, 60 GR
  • MerkPawise
  • Eenheden1
  • Maat25 cm, 15 cm

Beschrijving Pawise Sea World Kwallen Speelgoed

Een hond heeft veel zorg en aandacht nodig om in zijn basisbehoeften te voorzien, het is belangrijk om duidelijk te zijn welke dat zijn, de belangrijkste zijn water en voedsel, je moet ervoor zorgen dat ze geen dorst lijden en dat hun voedsel geschikt is en alle vitaminen en mineralen bevat voor hun groei en ontwikkeling, slaap is een deel van hun leven aangezien ze vele uren slapen gedurende de dag en de nacht, het verzorgen van hun ruimte is iets dat veel voor hen betekent, aangezien ze hun territorium beschermen.

Twee andere zeer belangrijke behoeften van uw hond om gezond te zijn, zijn beweging en sociale interactie. Speelgoed geeft uw hond de voordelen van het bevredigen van deze behoeften, dus u moet leren hoe u het juiste speelgoed kiest en weten dat het gemaakt moet zijn van niet-giftige materialen, zodat uw huisdier erop kan kauwen. Voordelen van pawise speelgoed voor uw huisdier.

Speeltjes van Pawise zorgen voor beweging en lichaamsbeweging, waardoor ze niet aan zwaarlijvigheid en stress lijden, omdat ze alle energie die ze van nature hebben loslaten en u plezier met uw hond kunt hebben. U hoeft zich geen zorgen te maken dat ze snel beschadigd raken, want ze zijn gemaakt van duurzame materialen en veilig voor uw harige vriend, thermoplastische en zeer zachte katoenen koorden, unieke ontwerpen en heldere kleuren.

Naast het tandenpoetsen moet je speciale speeltjes hebben die hem gevoel geven op zijn tandvlees en hem helpen zijn tanden schoon te houden om de vorming van tandplak en tandsteen te voorkomen. Als hij ouder wordt, voorkomt u toekomstige mondaandoeningen. Het kan gebruikt worden door grote en kleine honden, maar ook door pups binnen en buiten.

U en uw hond kunnen veel plezier beleven aan deze zeedieren die u meevoeren naar de zomer.

Belangrijk bericht
De speeltjes zijn ontworpen om bij correct gebruik zo lang mogelijk mee te gaan.
Houd uw huisdier te allen tijde in het oog bij het gebruik van welk soort speelgoed dan ook.

Meningen van de klanten Pawise Sea World Kwallen Speelgoed

5 Sterren | 6 beoordelingen
5 Sterren
83%
4 Sterren
17%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Este juguete le gusta mucho a Minerva

Bij
in

Le encanta a nuestra perrita jugar con la medusa, se ve resistente y por ahora, le sigue encantando como el primer da!!

Bij
in

Es genial

Standaard prijs

8,06

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
Op voorraad
-
+

Prijzen geldig voor vandaag