Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Uitstekende voedingswaarde formule speciaal voor pups in de groeiperiode die symptomen hebben van voedselintolerantie of andere gevoeligheden. Nutro Puppy Lam en Rijst zorgt voor zichtbare resultaten in de kwaliteit van de huid en de schoonheid van de vacht. Zorgt daarnaast voor een betere ontlasting en zichtbaar betere voeding om zo de symptomen van darmproblemen tegen te gaan.

Zoals altijd herinneren wij u eraan dat het belangrijk is dat uw pup goed op de brokken kauwt om zo de mondhygiëne te verbeteren. Om te zorgen voor verdere verbetering raden wij aan gebruik te maken van speeltjes om zo ook tandsteen te preventeren.

Dog food offers

Nutro Puppy Lam & Rijst

door

Nutro

Een lam & rijst voeding voor puppy's Smart Start ™ met natuurlijke DHA, een essentiëel vetzuur uit visolie, om gezonde hersenontwikkeling te helpen bevorderen Met natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine, om een gezond immuunsy ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nutro Puppy Lam & Rijst

 • Verwijzing5998749117873
 • Gewicht12 KG, 2 KG, 7 KG
 • MerkNutro
 • SpectrumNutro Natural Choice
 • Fysieke activiteitGemiddeld
 • VoedingswaardenHypoallergeen Producten, Naturel
 • LeeftijdPuppy
 • SmaakLam
 • Kwantiteit12 Kg, 2 Kg, 7 Kg
 • Hond MaatNon Specifieke
 • FabrikantNutro,ES 12371,Mars Multisales Spain S.L Plaza De Carlos Trais Bertran 4 1Pl 28020, Madrid

Beschrijving Nutro Puppy Lam & Rijst

Een lam & rijst voeding voor puppy's Smart Start ™ met natuurlijke DHA, een essentiëel vetzuur uit visolie, om gezonde hersenontwikkeling te helpen bevorderen Met natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine, om een gezond immuunsysteem te ondersteunen Samengesteld uit een beperkt aantal ingrediënten om voedingsgevoeligheden te helpen verminderen Samengesteld zonder tarwegluten, een ingrediënt waar sommige honden op kunnen reageren Lekkere smaak en uitstekende acceptatie Met “CoatVit”- onze gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines - voor bewezen huid- en vacht verbeteringNutro® NATURAL CHOICE™ PUPPY, rijk aan LAM & RIJST is samengesteld uit een beperkt aantal ingrediënten voor puppy's van kleine en middelgrote rassen. Minder ingrediënten betekent minder kans op overgevoeligheden. Nutro® NATURAL CHOICE™ PUPPY, rijk aan LAM & RIJST bestaat uit lamsvlees en rijst waardoor deze voeding wordt aanbevolen door professionals voor puppy's met een voedingsallergie of -intolerantie voor bepaalde ingrediënten. Het is tevens compleet en uitgebalanceerd om tegemoet te komen aan de energiebehoefte van de groeiende pup en om zijn ontwikkeling te ondersteunen. Deze voeding wordt ook aanbevolen voor drachtige en zogende moederhonden om de melkproductie te ondersteunen en om hun conditie te herstellen.

Meningen van de klanten Nutro Puppy Lam & Rijst

5 Sterren | 4 Beoordelingen
5 Sterren
75%
4 Sterren
0%
3 Sterren
25%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Bonne qualité de croquettes, mais pas assez appétantes pour mon chiot...et un peu petites je trouve. Doit mieux convenir aux très jeunes chiots.

Bij
in

mi perro lo ha probado no le hace mucha gracia pero sigo dandosele ya que he notado que no tiene tanta avaricia para comer y el pelo lo veo con más brillo. POR MI SI SEGUIRÉ COMPRÁNDOLO.

Bij
in

Mi cachorra se lo come muy bien, le encanta. Tamaño apropiado para su boquita y las cacas muy bien. Recomendable 100%