Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Nutro Adult Kip is ideaal voor gezonde honden van grootte rassen, die wendbaar en in een goede vorm willen blijven. Als ur hond problemen of gevoeligheden heeft, zijn er afhankelijk van uw behoefte verschillende Nutro producten.

U moet controleren of de hond kauwt en we adviseren u ook om speciaal speelgoed (bijv. gevlochten speelgoed) te halen voor uw hond, door het spelen poetst hij automatisch zijn tanden.

Dog food offers

Nutro Adult Groot Ras - Kip

door

Nutro

Aangepaste eiwit/vet verhouding voor een goed lichaamsonderhoud Uitgebalanceerde calcium- en fosforwaardes om sterke botten te ondersteunen Glucosamine en chondroitine, van nature aanwezig in kippenvlees, helpen gezonde gewrichten ondersteunen Sameng ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nutro Adult Groot Ras - Kip

 • Verwijzing5998749118078
 • Gewicht12 KG, 2 KG, 12 + 3 Kg
 • MerkNutro
 • SpectrumNutro Natural Choice
 • Fysieke activiteitGemiddeld
 • VoedingswaardenNaturel
 • LeeftijdVolwassen
 • SmaakKip
 • Hond MaatMaxi, Gigant
 • Kwantiteit12 Kg, 2 Kg, 12+3 Kg
 • FabrikantNutro,ES 12371,Mars Multisales Spain S.L Plaza De Carlos Trais Bertran 4 1Pl 28020, Madrid

Beschrijving Nutro Adult Groot Ras - Kip

Aangepaste eiwit/vet verhouding voor een goed lichaamsonderhoud Uitgebalanceerde calcium- en fosforwaardes om sterke botten te ondersteunen Glucosamine en chondroitine, van nature aanwezig in kippenvlees, helpen gezonde gewrichten ondersteunen Samengesteld om overgewicht te beperken en de conditie te behouden Aangepaste vezelmix om de van nature gevoeligere spijsvertering van grote honden te ondersteunen Met natuurlijke antioxidanten, vitamine C en taurine, om een gezond immuunsysteem te ondersteunen Met “CoatVit”- onze gepatenteerde combinatie van biotine en B-vitamines - voor bewezen huid- en vacht verbeteringVan nature hebben honden van grote rassen meer bot, spiermassa en huid & vacht te onderhouden dan kleinere honden. Nutro® NATURAL CHOICE™ ADULT, LARGE BREED – rijk aan KIP & RIJST is ontwikkeld om in deze verhoogde behoefte te voorzien. Hoogwaardige dierlijke eiwitten afkomstig van kippenvlees helpen bij de vorming van sterke spieren en een schitterende huid en vacht. Glucosamine en chondroitine helpen de gewrichten op een natuurlijke manier te ondersteunen. Het vetpercentage is beperkt om overgewicht te vermijden omdat overgewicht gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Nutro® NATURAL CHOICE™ ADULT, LARGE BREED is zorgvuldig samengesteld met een optimale balans van calcium en fosfor voor de ondersteuning van sterke botten.

Meningen van de klanten Nutro Adult Groot Ras - Kip

5 Sterren | 14 Beoordelingen
5 Sterren
86%
4 Sterren
7%
3 Sterren
7%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

Hola, al perro le gusta mucho y se le ve bien. En forma y pelo brillante.

Bij
in

Bon produit, bonne digestibilité. Mon chien semble apprécier, croquettes de taille adapté.

Bij
in

Digestion facile, alimentation de qualité, bonne appétence. Bonne découverte...