Our specialist's review

Bij Aida Torres

Aida Torres

Interactief speelgoed dat perfect is om met uw hond te spelen. Voor opvoeders van honden raden wij u aan de band tussen u en uw hond verbeteren door middel van onderwijs en vaardigheidstrainingen. U heeft vele jaren te genieten met uw hond. Het is daarom belangrijk een goede band op te bouwen. Een mogelijkheid is snacks te gebruiken tijdens trainingen om zo zijn gehoorzaamheid en gedrag te verbeteren. Ontwikkelt daarnaast ook het reukvermogen. Wij raden u aan in het begin zoveel mogelijk gaten op te vullen, zodat uw hond het idee achter het spel begrijpt. Begin rustig en zorg daarna voor meer gecompliceerde oefeningen. 

Dit model van Brick is gemakkelijk te gebruiken voor plezierige oefeningen.

Dog food offers

Nina Ottosson Brick

Verberg traktaties of droog voedsel in de holtes onder de stenen. Laat de hond zoeken naar de verrassingen van door het verplaatsen van de stenen naar opzij, met de poot of neus. Het is niet mogelijk de stenen op te heffen. Ingenieus en vol plezier! ...

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

 • Hueso de Calcio 22 cm

  Apetitus Hueso de Calcio 22 cm

  4,18€
 • Nervio de Buey 4 Unidades 12 cm

  Apetitus Nervio de Buey 4 Unidades 12 cm

  7,33€
 • Dentalsticks 2 In 1 Sticks 600 GR

  Apetitus Dentalsticks 2 In 1 Sticks 600 GR

  15,98€ 5,23€
 • Ham Botten Voor Honden 1 Hueso

  Apetitus Ham Botten Voor Honden 1 Hueso

  2,09€

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen Nina Ottosson Brick

 • Verwijzing7312133331221
 • MerkNina Ottosson
 • MaterialenHout
 • NiveauNiveau 2, Niveau 3
 • TypePlanken

Beschrijving Nina Ottosson Brick

Verberg traktaties of droog voedsel in de holtes onder de stenen. Laat de hond zoeken naar de verrassingen van door het verplaatsen van de stenen naar opzij, met de poot of neus. Het is niet mogelijk de stenen op te heffen. Ingenieus en vol plezier!

Het moeilijker maken...

... door het blokkeren van de stenen met de meegeleverde houten blokken en de zwarte pennen. Nu moet de hond de blokken en pinnen tillen om de stenen opzij te duwen en dus de traktaties te bereiken. Je kunt ook een aantal pennen of stokken van bomen tussen de stenen stoppen om de stenen te vergrendelen.

Tip...
1. Een goede tip is om een traktatie te plaatsen onder de zwarte pen
2. Men kan een touwtje binden door de gaten in de blokken en rond de pinnen die het gemakkelijker maken voor honden en voor katten om de blokken/pinnen te verwijderen.

Het idee...

... Met Dog Brick zullen u en uw hond een leuke en plezierige tijd samen hebben. U demonstreert. De hond kijkt, luistert en leert.


Samen heeft u veel plezier!

Meningen van de klanten Nina Ottosson Brick