Our specialist's review

Bij Marie K.

Marie K.

Dit product is speciaal voor honden ouder dan 7 jaar, omdat ze rond die leeftijd tekenen kunnen vertonen van veroudering. Deze nieuwe fase komt met nieuwe behoeften. April zorgt voor een samenstelling die de gewrichten, spieren, botten en huid verzorgt en daarnaast helpt bij een betere spijsvertering door middel van de juiste ingrediënten. Zeer goed betaalbaar.

Dog food offers

April Senior

door

April

April Senior is een voedingsmiddel dat 100% compleet en uitgebalanceerd is, en bijzonder geschikt is voor honden vanaf 7 jaar waarvan de behoeften zijn veranderd in de loop der tijd. Senior April zorgt voor een hoog eiwit gehalte en voor een goede on ...

Gewicht

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Ingrediënten April Senior

Gedehydrateerde eiwitten uit kippenmest (min. 25% kip), tarwe, maïs, rijst, meel, dierlijk vet (gestabiliseerd met vitamine E), maïsglutenmeel, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, maïs zetmelen, haver, gist, kaliumchloride, zout, gedroogd ei, visolie, gedehydrateerde spinazie, chondroïtinesulfaat, glucosamine.

Eigenschappen April Senior

  • Verwijzing8410650155746
  • Gewicht15 Kg
  • MerkApril
  • Fysieke activiteitZacht
  • LeeftijdSenior
  • SmaakKip
  • Hond MaatKlein, Medium, Maxi, Gigant
  • Kwantiteit15 Kg

Beschrijving April Senior

April Senior is een voedingsmiddel dat 100% compleet en uitgebalanceerd is, en bijzonder geschikt is voor honden vanaf 7 jaar waarvan de behoeften zijn veranderd in de loop der tijd. Senior April zorgt voor een hoog eiwit gehalte en voor een goede onderhoud van de spiermassa, vermindert het calorie-niveau om aangepast te worden tot een meer gevestigde levenstijl van oudere honden en bevat glucosamine en chondroïtine voor het behoud van gezonde gewrichten.
Complete en uitgebalanceerde voeding speciaal samengesteld voor honden ouder dan 7 jaar.
VoedingsanalyseAnalytische componentenRuw eiwit 26.0%Ruw vet  12.0%Ruwe vezels 2.5%Ruwe as 7.0%Calcium  1.3%Fosfor 0.9%Vochtigheid 8.0%
Toegevoegde nutritionele middelenVitamine A 16000 IU / kg Vitamine D3 1200 IE / kg, Vitamine E (alfa-tocoferol) 95 mg / kg, koper (koperchloride sulfaat pentahydraat) 8,0 mg / kg.

Meningen van de klanten April Senior

4 Sterren | 1 Beoordelingen
5 Sterren
0%
4 Sterren
100%
3 Sterren
0%
2 Sterren
0%
1 Sterren
0%
Bij
in

La verdad que para ser de marca Affinity me ha sorprendido, puesto que lleva proteínas de carne y no subproductos.