AFP Chill Out Reddingsvest

door

AFP

ALL FOR PAWS CHILL OUT ZWEMVESTEN VOOR HONDEN Wanneer de zomer aanbreekt, de hitte en de hoge temperaturen is het tijd om naar het zwembad of het strand te gaan en we willen die momenten delen met onze hond, maar veiligheid komt altijd op de eerste p ...

Maat

  • L 41,73

Bestel 2 eenheden, zorg dat het niet opraakt.

  • x1 41,73 41,73€/aantal
  • x2 -0,83€ 82,63 40,90€ last unit
  • x3 -1,25€ 123,94 40,48€ last unit
  • x5 -2,09€ 206,56 39,64€ last unit

Maak uw huisdier blij met een geheel assortiment aan snacks!

Klanten die dit product hebben bekeken kochten ook..

Eigenschappen AFP Chill Out Reddingsvest

  • Verwijzing847922082222
  • Gewicht375 GR, 417 gr, 333 gr
  • MaatL, M, S
  • KleurenBlauw
  • MerkAFP
  • Eenheden1
  • Hond MaatKlein, Medium, Maxi

Beschrijving AFP Chill Out Reddingsvest

ALL FOR PAWS CHILL OUT ZWEMVESTEN VOOR HONDEN

Wanneer de zomer aanbreekt, de hitte en de hoge temperaturen is het tijd om naar het zwembad of het strand te gaan en we willen die momenten delen met onze hond, maar veiligheid komt altijd op de eerste plaats dat is waarom wij u het hondenzwemvest aanbieden zodat uw hond zeer veilig zal zijn terwijl hij geniet van het water.

Houd uw hond comfortabel en veilig met All For Paws!

Met de zomer komt de tijd voor mooi weer, buitenactiviteiten en we weten allemaal dat de beste manier om af te koelen en van de zomer te genieten op het strand en in het zwembad is. We weten dat u niet van uw hond gescheiden wilt worden en dat u wilt genieten van deze langverwachte tijd van het jaar, maar veiligheid is altijd een prioriteit, daarom bieden wij u dit geweldige reddingsvest aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw hond. Het All For Paws hondenzwemvest is de perfecte aanvulling als u een liefhebber bent van wateractiviteiten zoals zeilen, vissen, en andere, het zwemvest zal de veiligheid en het comfort bieden die uw hond nodig heeft. We weten allemaal dat honden geboren zwemmers lijken te zijn, soms zorgt alleen al het feit dat ze in de buurt van het water komen ervoor dat ze hun poten beginnen te bewegen, maar net als bij volwassenen en kinderen kunnen ook honden moe worden van het zwemmen. Door uw hond een zwemvest om te doen, blijft hij drijven, zelfs als hij per ongeluk in het zwembad valt als u niet op hem let.

Gemakkelijk aan te brengen

Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het super duurzaam is. Het hondenzwemvest is supergemakkelijk aan en uit te trekken, want het heeft veiligheidsvergrendelingen en is verstelbaar. Het reddingsvest heeft een handvat aan de achterkant, zodat u uw hond gemakkelijk en veilig kunt vasthouden. Dit gilet is ook heel gemakkelijk schoon te maken.

We weten hoe gemakkelijk honden kunnen zwemmen, maar ze kunnen moe worden, zich erg uitgeput voelen, of als ze een klap krijgen kunnen ze zich versuft voelen en misschien niet in staat zijn om te blijven drijven, dus is het belangrijk om een reddingsvest te hebben als u met uw huisdier gaat zwemmen.

De Chill out lijn voor honden

Het hondenzwemvest maakt deel uit van de All for Paws Chill Out hondenlijn die speciaal ontworpen is om u en uw hond het meeste plezier te laten beleven tijdens de zomer terwijl u uw hond koel en veilig houdt en de gevolgen van hoge temperaturen of de gevreesde hitteberoerte vermijdt.

Belangrijkste kenmerken van het reddingsvest

- Handgreep
- Uw hond zal zich zeer comfortabel voelen
- Met verstelbare veiligheidsvergrendelingen
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Gemakkelijk schoon te maken

Maten

S - Borst: 56-69 cm Ruglengte: 30 cm Kraag: 38-50 cm

M - Borst: 69-81 cm Ruglengte: 35 cm Kraag: 48-58 cm

L - Borstomvang: 81-96 cm Ruglengte: 39 cm Halsuitsnijding: 53-68 cm

Meningen van de klanten AFP Chill Out Reddingsvest

Standaard prijs

41,73

Autoship bestelling Hoe werkt het?

Bespaar in uw Autoship leveringen! + info

-5%
beschikbaar
-
+

Prijzen geldig voor vandaag